Kokoukset

Kokous- ja juhlatilat Helsinki – Graniittilinna

Järjestä kokoukset ja juhlat ravintola Graniittilinnan upeissa kokous- ja juhlatiloissa Helsingin Hakaniemessä. Graniittilinnan näyttävä iso sali sekä neljä edustavaa kokoustilaa soveltuvat erinomaisesti niin kokouksiin, yritysjuhliin kuin perhejuhliinkin. Aamiais-, lounas- ja illallistilaisuuksien lisäksi lämminhenkisissä ja tunnelmallisissa tiloissamme järjestetään mm. teatteri- ja teemailtoja tarjoiluineen. Autamme mielellämme erilaisten juhlien ja muiden tapahtumien järjestämisessä.

Kokouspaikka Helsingissä

Kokoustilamme sopivat kokouspaikaksi pienille ja isommille tilaisuuksille. Kokoustilat on hyvin varusteltu ja ne voidaan valita osallistujamäärän mukaan. Kabineteissa on avoin langaton verkko, kiinteä dataheitin, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja tarvittaessa piirtoheitin.

Tutustu kabinetteihimme sekä kokouspaketteihimme

Kabinetit »

Kokouspaketit »

Pyydä tarjous

Järjestä onnistuneet asiakastilaisuudet, häät, kokoukset ja kokousillalliset, virkistäytymispäivät, tuotelanseeraukset, pikkujoulut, kesäjuhlat sekä muut tilaisuudet Graniittilinnassa. Pyydä tarjous kattavista kokous- ja juhlapalveluistamme täyttämällä alla oleva lomake, puhelimitse numerosta 020 7424 250 tai graniittilinna@graniittiravintolat.fi.

Ravintola Helsinki | Aitoja makuelämyksiä Hakaniemessä