Kokoukset

Kokous- ja juhlatilat Helsinki – Graniittilinna

Järjestä kokoukset ja juhlat ravintola Graniittilinnan upeissa kokous- ja juhlatiloissa Helsingin Hakaniemessä. Graniittilinnan näyttävä iso sali sekä neljä edustavaa kokoustilaa soveltuvat erinomaisesti niin kokouksiin, yritysjuhliin kuin perhejuhliinkin. Aamiais-, lounas- ja illallistilaisuuksien lisäksi lämminhenkisissä ja tunnelmallisissa tiloissamme järjestetään mm. teatteri- ja teemailtoja tarjoiluineen. Autamme mielellämme erilaisten juhlien ja muiden tapahtumien järjestämisessä.

Kokouspaikka Helsingissä

Kokoustilamme sopivat kokouspaikaksi pienille ja isommille tilaisuuksille. Kokoustilat on hyvin varusteltu ja ne voidaan valita osallistujamäärän mukaan. Kabineteissa on avoin langaton verkko, kiinteä dataheitin, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja tarvittaessa piirtoheitin.

Tutustu kabinetteihimme sekä kokouspaketteihimme!

Kabinetit »

Kokouspaketit »

Pyydä tarjous!

Voit lähettää tarjouspyynnön myyntipalvelumme sähköpostiin, varaamalla kokouspaketin verkosta tai soittamalla myyntipalveluumme. Kerromme mielellämme lisää myös Helsingissä sijaitsevista kokouspaikoista ja juhlatiloista.

Myyntipalvelu:
myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi
020 7425 350

Ravintola Helsinki | Aitoja makuelämyksiä Hakaniemessä