Kokoukset

Kokous- ja juhlatilat Helsinki – Graniittilinna

Järjestä kokoukset ja juhlat ravintola Graniittilinnan upeissa kokous- ja juhlatiloissa Helsingin Hakaniemessä. Graniittilinnan näyttävä iso sali sekä neljä edustavaa kokoustilaa soveltuvat erinomaisesti niin kokouksiin, yritysjuhliin kuin perhejuhliinkin. Aamiais-, lounas- ja illallistilaisuuksien lisäksi lämminhenkisissä ja tunnelmallisissa tiloissamme järjestetään mm. teatteri- ja teemailtoja tarjoiluineen. Autamme mielellämme erilaisten juhlien ja muiden tapahtumien järjestämisessä.

Kokouspaikka Helsingissä

Kokoustilamme sopivat kokouspaikaksi pienille ja isommille tilaisuuksille. Kokoustilat on hyvin varusteltu ja ne voidaan valita osallistujamäärän mukaan. Kabineteissa on avoin langaton verkko, kiinteä dataheitin, valkokangas, fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja tarvittaessa piirtoheitin.

Kokouspäivän kruunaa löylyt tilaussaunassamme

Tarjoamme tilaussaunamme kokouspakettivaraajille (ma-to) puoleen hintaan!

Tilaussaunan yhteydessä on viihtyisä takkahuone 12 hengelle sekä kaunis kattoterassi, jossa voi vilvoitella ympäri vuoden ja nauttia virvokkeita. Saunan löylyhuoneeseen mahtuu samanaikaisesti 6 henkilöä saunomaan kunnon löylyissä. Juttutuvan tilaussauna lämpiää kotimaisella IKI-kiukaalla, joka tuottaa pehmeät ja kosteat löylyt.

Tutustu kabinetteihimme sekä kokouspaketteihimme

Kabinetit »

Kokouspaketit »

Myyntitakuut kabineteissa:

Viini, Samppanja, Konjakki 100 €/ h. Minimiveloitus 2 tuntia.

Linna 150 €/ h. Minimiveloitus 2 tuntia.

Kokouspakettien yhteydessä minimimyyntitakuu 6 hlö kokouspakettiveloitus.

Pyydä tarjous

Järjestä onnistuneet asiakastilaisuudet, häät, kokoukset ja kokousillalliset, virkistäytymispäivät, tuotelanseeraukset, pikkujoulut, kesäjuhlat sekä muut tilaisuudet Graniittilinnassa. Pyydä tarjous kattavista kokous- ja juhlapalveluistamme täyttämällä alla oleva lomake, puhelimitse numerosta 020 7424 250 tai graniittilinna@graniittiravintolat.fi.

Ravintola Helsinki | Aitoja makuelämyksiä Hakaniemessä