Kabinetit

Kabinetti Helsinki – Viehättävät tilat pienempiin tilaisuuksiin

Ravintolamme neljä edustavaa ja tunnelmallista kabinettia Helsingissä soveltuvat hyvin erilaisiin kokouksiin ja perhejuhliin. Ruokaillessa kabinetissa tai tilaamalla kokouspaketin, emme peri tilavuokraa. Muussa tapauksessa tilavuokra on 50,00 € / tunti.  Kysy lisää henkilökunnaltamme tai myyntipalvelusta: +358 (0)20 7424 250 / graniittilinna@graniittiravintolat.fi

Graniittilinnan 360-tilaesittely »
Kokouspaketit »
Varaa kokouspaketti »

Palmu-kabinetti

Tunnelmalliseen Palmu-kabinettiin mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Kabinetti sijaitsee ravintolan toisessa kerroksessa ja sitä koristaa näyttävä holvi-ikkuna, josta avautuu viehättävä näkymä ravintolasaliin. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Olvi-kabinetti

8 hengen intiimi ja tyylikäs Olvi-kabinetti on erinomainen pienille palavereille tai juhlille. Kabinetti sijaitsee ravintolasalista muutama porrasaskelman alempana. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Sandels-kabinetti

12 hengen viihtyisä Sandels-kabinetti sijaitsee ravintolasalista muutama porrasaskelman alempana. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Linna-kabinetti

Linna-kabinettimme on kabineteistamme suurin ja siihen mahtuu diplomaattimuodossa 14 henkilöä ja kahdessa pitkässä pöydässä maksimissaan 20 henkilöä. Isosta salista omaksi tilakseen rajattava kaunis Linna-kabinetti sijaitsee ravintolasalin päässä. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Ravintola Helsinki | Aitoja makuelämyksiä Hakaniemessä