Kabinetit

Kabinetti Helsinki – Viehättävät tilat pienempiin tilaisuuksiin

Ravintolamme neljä edustavaa ja tunnelmallista kabinettia Helsingissä soveltuvat hyvin erilaisiin kokouksiin ja perhejuhliin. Kysy lisää myyntipalvelustamme numerosta 020 7424 250 tai graniittilinna@graniittiravintolat.fi.

Myyntitakuut kabineteissa:

Viini, Samppanja, Konjakki 100 €/ h. Minimiveloitus 2 tuntia.

Linna 150 €/ h. Minimiveloitus 2 tuntia.

Kokouspakettien yhteydessä minimimyyntitakuu 6 hlö kokouspakettiveloitus.

Graniittilinnan 360-tilaesittely »
Kokouspaketit »
Varaa kokoustila »

Samppanja-kabinetti

Tunnelmalliseen Samppanja-kabinettiin mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Kabinetti sijaitsee ravintolan toisessa kerroksessa ja sitä koristaa näyttävä holvi-ikkuna, josta avautuu viehättävä näkymä ravintolasaliin. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, kiinteä näyttö, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Konjakki-kabinetti

8 hengen intiimi ja tyylikäs Konjakki-kabinetti on erinomainen pienille palavereille tai juhlille. Kabinetti sijaitsee ravintolasalista muutama porrasaskelman alempana. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, kiinteä näyttö, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Viini-kabinetti

12 hengen viihtyisä Viini-kabinetti sijaitsee ravintolasalista muutama porrasaskelman alempana. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, kiinteä näyttö,  fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Linna-kabinetti

Linna-kabinettimme on kabineteistamme suurin ja siihen mahtuu diplomaattimuodossa 14 henkilöä ja kahdessa pitkässä pöydässä maksimissaan 20 henkilöä. Isosta salista omaksi tilakseen rajattava kaunis Linna-kabinetti sijaitsee ravintolasalin päässä. Kabinetin varusteluun kuuluu avoin langaton verkko, kiinteä näyttö, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

Pyydä tarjous

Järjestä onnistuneet asiakastilaisuudet, häät, kokoukset ja kokousillalliset, virkistäytymispäivät, tuotelanseeraukset, pikkujoulut, kesäjuhlat sekä muut tilaisuudet Graniittilinnassa. Pyydä tarjous kattavista kokous- ja juhlapalveluistamme täyttämällä alla oleva lomake, puhelimitse numerosta 020 7424 250 tai graniittilinna@graniittiravintolat.fi.

Ravintola Helsinki | Aitoja makuelämyksiä Hakaniemessä