Ravintola ennen Priscilla Aavikon kuningatar Graniittilinnna maalaisranskainen bistro

Graniittilinnan maalaisranskalainen bistro – oiva valinta teatteri-illan iloksi

Onko liput jo valmiina upeaan Priscilla, Aavikon kuningatar Helsingin Kaupungin teatterissa ja vain ravintola on vielä valitsematta ennen esitystä? Graniittilinnan maalaisranskalainen bistro toimii Priscillan virallisena ravintolakumppanina ja mikä sen hienompi aloitus ennen mahtavaa showta, kuin maistuva annos rehtiä maalaisranskalaista ruokaa ja annokseen sopiva viini viereen. Meiltä matkaa teatterille on vain muutama minuutti.

Maalaisranskalainen bistro on ravintolakonsepti, joka yhdistää maalaisranskalaisen keittiön ja modernin bistroravintolan tunnelman. Tämä rustiikkinen ja kodikas ravintola on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta ja rentoutua ennen teatteriesitystä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkeatasoista palvelua ja laadukkaita raaka-aineita, jotka yhdistyvät ainutlaatuiseksi makuelämykseksi. Joten jos etsit täydellistä paikkaa rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta ennen teatteriesitystä, Graniittilinna on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Ruoka- ja viinilistamme löydät täältä.