Ruoka & Viini

Meheviä ranskalaisia makuja ja laadukasta ruokaa Hakaniemessä – tutustu ruokalistaamme

Tervetuloa Graniittilinnan ranskalaiseen bistron! Täällä pääset nauttimaan aidon ranskalaisen keittiön herkuista rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

Bistro on avoinna lounasaikaan arkisin (ti 21.3.2023 alkaen) ja tarjoamme vaihtuvan lounasmenun, joka koostuu sesongin parhaista raaka-aineista. Valittavana on aina useampi vaihtoehto, ja lisäksi tarjoamme herkullisia lisukkeita, joiden avulla voit muokata annoksestasi juuri sinulle sopivan.

Illalla bistro muuttuu tunnelmalliseksi illallisravintolaksi, jossa voit nauttia laadukkaista ruokalajeista, joita valmistetaan ranskalaisten ruokaperinteiden mukaisesti. Ruokalajien kruununa ovat tietysti herkulliset jälkiruoat, joita suosittelemme kokeilemaan.

Ruokailun ohella voit nauttia laadukkaista ranskalaisista viineistämme. Viinilistaltamme löydät niin tunnettuja klassikoita kuin uusia tuttavuuksiakin, ja henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan viinin.

Tule siis viettämään rento lounashetki tai nauttimaan illallisesta ystävien tai perheen kanssa Graniittilinnan ranskalaiseen bistron!

A la carte

Viinilista

Ravintola Helsinki | Aitoja makuelämyksiä Hakaniemessä